Elektronikus számlaismertető

Az e-számla egy nyílt, platformfüggetlen, nemzetközi szabványokra és ajánlásokra épülő elektronikus számla és számlafizetési szolgáltatás, amely az interneten keresztül biztosítja közhiteles elektronikus számla kibocsátását és befogadását, biztonságos körülmények között.

Gazdaságosság

Az e-számla használatával vállalkozásának működési költségeit csökkentheti. A számlázásra fordított idő redukálásával pedig számos egyéb előnyre is szert tehet.

Környezettudatosság

Az e-számla használata megfelel a digitális kor követelményeinek, és biztosítja a vállalkozásoknak, hogy beruházás nélkül, pusztán a szolgáltatás igénybevételével növeljék működésük környezetbarát jellegét!

Számlafizetési megoldások

Az e-számla rendszerben támogatott számlafizetési megoldások fejlesztési és bevezetési költségek nélkül a számlakibocsátók rendelkezésére állnak, de igénybevételük a szolgáltatók részéről külön szerződéshez kötött.

Integráció és illesztés

Az e-számla-szolgáltatás igénybevételéhez nem kell új szoftvert fejleszteni, mert a szolgáltatás könnyen illeszthető bármely már meglévő rendszerhez is.

CIB